Spoštovani,

na spodnji povezavi vam posredujemo Seznam del. zvezkov in potrebščin za novo šol. leto 2020/2021:

Seznam del. zvezkov in potrebščin za novo šol. leto 2020/2021

Za učence 1., 2. in 3. razreda so kompleti delovnih zvezkov za novo šolsko leto brezplačni; učenci jih bodo prejeli prvi šolski dan v šoli. Starši za potrebe pouka tako kupite le potrebščine, ki so navedene v zgornjem Seznamu del. zvezkov in potrebščin za novo šol. leto 2020/2021.

Starši učencev od 4. do 9. razreda za svoje otroke kupite tako komplete delovnih zvezkov kot vse potrebščine.

Učenci od 2. do 9. razreda dobijo učbenike iz učbeniškega sklada brezplačno (učenci 1. razreda učbenikov nimajo) – učenci razredne stopnje (2.-5.r.) jih bodo prejeli prvi šolski dan v razredu, učenci predmetne stopnje pa bodo ponje prišli v zadnjih dneh avgusta, kot je to že običaj – kdaj natančno, je objavljeno pod zavihkom “Knjižnica”.

Za učbeniški sklad se ni potrebno posebej prijaviti, saj brezplačni učbeniki pripadajo vsakemu od učencev.

Seznam učbenikov v učbeniškem skladu za šol. leto 2020/2021 je objavljen pod zavihkom “Knjižnica”.

NAROČANJE kompletov del. zvezkov in potrebščin

Komplete delovnih zvezkov (4.-9.r.) in potrebščin (1.-9.r.) iz Seznama del. zvezkov in potrebščin za novo šol. leto 2020/2021 lahko, kot je to že praksa vsa leta, naročite preko spodnjih ponudnikov:

1. Kopija-nova d.o.o.: naročilo na zelo enostaven način izpeljete preko navedene povezave (vsi seznami gradiv so usklajeni s šolo; v primeru vprašanj v zvezi z naročanjem se lahko obrnete na tel. št. 02/2345107): https://www.kopija-nova.si/os?pmr=ou&pmid=piqgzz9yp6r6

2. Založba DZS: komplete delovnih zvezkov in potrebščin lahko naročite preko povezave: www.dzs.si (posebej opozarjamo, da za osnovo naročanja vzamete zgoraj navedeni Seznam del. zvezkov in potrebščin za novo šol. leto 2020/2021, saj z založbo posebej narejenih seznamov za našo šolo nismo usklajevali).

3. Založba MK: komplete delovnih zvezkov in potrebščin lahko naročite preko povezave: www.emka.si (posebej opozarjamo, da za osnovo naročanja vzamete zgoraj navedeni Seznam del. zvezkov in potrebščin za novo šol. leto 2020/2021, saj z založbo posebej narejenih seznamov za našo šolo nismo usklajevali).

Kot vsako leto vam navedeni posredniki ob naročilu nudijo ustrezne popuste, možnost plačila na več obrokov, dostavo naročenega po pošti …

         Jerneja Stoviček, knjižnica OŠ Zalog